Antonio Due Shoe Import | Merken
15850
page,page-id-15850,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

DAMESSCHOENEN

nalini-antonio-due-logo-merken-nieuw
Marcos Nalini

Een fabriek die al bijna 50 jaar produceert in de Marche in Italië. Marcos Nalini maakt werkelijk fantastische mooie en luxe schoenen .  Alle producten van Marcos Nalini zijn gemaakt van de mooiste leersoorten. 

De schoenen en laarzen zijn  van binnen en van buiten 100% leer. Zij maken zowel schoenen als laarzen vanaf maat 34 t/m 43 en ook nog alles op halve maten. 

Marcos Nalini is met name gespecialiseerd in het maken van bootjes en laarzen met diverse kuitmaten maar kan daarnaast ook hele mooie pumps en ballerina’s maken.

dlsport-antonio-due-logo-merken
DL Sport

Ook een  fabriek uit de Marche in Italië die zich voornamelijk heeft toegelegd op sportieve damesschoenen voor jong en oud met als troef dat al hun modellen een uitneembaar voetbed hebben!! 

Daarnaast durven zij allerlei materialen door elkaar heen te gebruiken wat ze juist anders maakt dan de gemiddelde schoen. Pasvorm is zeer goed en ook deze schoenen zijn 100% leer.

lattanzi-antonio-due-logo-merken
Gianfranco Lattanzi

Een kleine Italiaanse fabriek die met name heel goed is in het maken van Luxe dames rijlaarzen, bootjes en schoenen. Een meester in het mooi uitpoetsen van bruintinten. 

Echt nog 100% handwerk.

flexus-antonio-due-logo-merken
Flexus

Wie kent het niet? Ons eigen merk waar we weer nieuw leven in geblazen hebben.De specialiteit van dit merk zijn sportievere instappers/mocassins voor dames, ook weer uit Italie ,waar de pasvorm onvoorstelbaar goed van is…( dat heeft de historie wel bewezen )

HERENSCHOENEN

lorenzi-antonio-due-logo-merken
Lorenzi

Een Italiaanse Fabriek die zich heeft gespecialiseerd in Herenschoenen. Maken een enorm brede collectie herenschoenen. Ook hier gebeurt nog alles met de hand. Zijn in staat om de schoenen enorm veel uitstraling te geven. 

Hier wordt nog echt iedere schoen met de hand in en uitgepoetst . Echt een fabriek die durft te investeren in aparte en mooie herenschoenen.

marinozzi-antonio-due-logo-merken
Lido Marinozzi

Luxe italiaanse herencollectie.  Maken veel gebruik van zachte Nappa en mooie suède  waardoor de schoenen een heel ,,softy” gevoel hebben als u ze draagt. Zijn heel goed in het maken van de zgn. ‘’instappers “ voor heren.